Shoppailulistan matskut + toiveita vaihtoihin

Cuttlebug laitteeseen kaikenlaisia kokokuviointilevujä ja stansseja kuten mm. isompi tagi-stanssit. Loputon haave ja suo hankkia :)

Skräppäyspapereita erilaisia - saa olla värikkäistä ja rauhallisempia.

Erilaistet haaraniitit ja eyetit ovat aina tervetulleita ja niitä metsästän. Erityisesti tälläiset pyöreät ns. kivelliset haaraniitit olisi nyt hot!!

Valmiiksi stanssatut kuviot on myös haluttuja, mutta enemmän tälläisiä taustatyylisiä kuten tagit, ovaalit, ympyrät, piparit jne..

Erilaiset kuivioidut nauhat ovat mieleisiä.

Paperi ja kangaskukkia ei ole koskaan liikaa. Aina jotain väriä tai kokoa kaipaa. Erityisesti juurin yt kaipaan puhdasta ja syvän punaisia kukkia enemmän.

Ääriviivatarrat ovat aina tarpeen. Nyt tärkeimpänä hankintalistalla ovat nuo perusääriviivat - pientä kuviointia saa olla, mutta ei mitenkään välttämätöntä. Ei liikaa mihinkään juhlaan sidottuja, vaan ympärivuoden sopivia sekä kultaisia, että hopeisia.

Tekstileimaisimet on loputon suo. Tällä hetkellä kaipaan Isä, Lomaterveiset, kesäterveiset, Onnea eri tavoin... tyyppisiä leimaisimia... ei koskaan ole liikaa...

Neliökorttipohjat ovat aina ostoslistalla. ja niihin kuoret. Niitä tykkään eniten käyttää ja niitä kuluu eniten! Tykkään käyttää myös vahvan värisiä korttipohjia taustalla.