Tuossa on tuo kaapin päällinen pientä purnukkaa ja kippoa täynnä. Aina siitä joku tippuu ja siihen tulee kaikki "epämääräinen" laskettua, joita en halua lasten käsiin.. joten se menee aina ajanmyötä kaaokseksi. Idea lähti siitä, että haluan cuttlebugin olevan helposti käytettävissä ja tärkeimmät osat siihen heti siinä. Joten hyllystä tuli tämän näköinen.1281056.jpg Tuosta kun vaan avaa cuttlebugin ja mankeloi, niin that´s it. Hyvä juttu mulle :) Lyhyille naisille tuo asettelu ei toimi :)

1281068.jpg Mulla on kanssa purkkia ja purnukkaa kynille jne... joku logiikka noissakin olisi hyvä, mutta toimiihan se noinkin tällä hetkellä, Mä haaveilen kyllä nykyään isosta peruskirjoituspöydästä askartelulle tämän klaffilipaston lisäksi joka tässä on. Mutta taitaa jäädä haaveeksi, tästä kodista kun loppuu neliöt. Tai sitten ehkä, jos hankimme tuohon uuden pakastimen (vanha alkaa sanomaan kaput), niin tuohon pakastimen vanhalle paikalle mahtuisi sitten sellainen pöytä - ns. selkäni taakse. No aika näyttää.

Joku 2kk sitten järjestin leimasimeni (ne jotka omaa puutaustaa) mappeihin. Myöhemmin Taava esitteli tämän tyylin myös blogissaan - hyvä ja näppärä tapa.

 1206968.jpg