Eilen illalla sain yhden kirjan luettua! Tällä kertaa lukemisena oli...

Katja Kallio: Karilla   1685081.jpg

Tyypilliseen tapaan Kallion kerronta vei mukanaan. Mukavaa luettavaa, mutta ehkä minun lukemista Kallion kirjoista tämä jäi hieman osalta matkalta aukenematta minulle. Mutta siltu uskallan suositella tätä myös teille. Samalla huomasin, että minulla on vielä pari Kallion kirjaa lukematta!

Virallinen kirjaesittely:

Tragikoominen romaani neljästä sisaruksesta, jotka etsivät vastausta elämän ratkaisemattomiin kysymyksiin

Eräänä sunnuntaiaamuna 35-vuotiaan Katariinan ovella seisoo poliisi. Hänen isänsä, jota hän ei ole tavannut kolmeenkymmeneen vuoteen, on kuollut yksin hotellissa. Poliisilla on muutakin yllättävää kerrottavaa: Katariinalla on kolme nuorempaa sisarusta, joista hän ei ole koskaan kuullutkaan.
Tieto suistaa Katariinan raiteiltaan. Hänen sisimpäänsä ei tähän asti ole ollut asiaa kellään, ei edes hänen valokuvaajamiehellään Ollilla tai pienellä tyttärellään Elinalla.
Kun sisarukset tapaavat, ei kukaan oikein tiedä, miten suhtautua. Kuka oli se hurmaava, turhamainen mies, joka vei naisilta jalat alta, mutta kuoli yksin? Mitä salaisuuksia Ollin kameran linssi sisaruksista itsestään paljastaa?
Uusi tilanne asettaa kaiken vaakalaudalle myös Katariinan ja Ollin rakkaudessa.
 
Ps. Tämän kirjan kansi on minusta todella kaunis todella yksinkertaisella ja karulla tavalla. Tartuin tähän kirjaan kirjakaupassa kanne vuoksi, tutustun pikaisesti siinä ja kävin lainaamassa kirjastosta. Edelleen voisin tuota kantta katsoa ihan rauhassa tovin - minun silmäni lepää sen visuaalisessa ilmeessä!