Hei!!

Pari konkari-osallistujaa on jo kysynyt minulta, että montako rinkiä tulee ja voiko kaikkiin rinkeihin osallistua?? Yksin en tätä asiaa halua päättää.

Nyt ilmoittautuneita on 36 + 1 toistaiseksi sähköpostiton. Eli tällä hetkellä olisi tulossa n. 2 kpl (20hengen vaihtoa) ja ennustan n. 50 osallistujan määrää - nyt on kuitenkin vielä aika liki viikko osallistua!

Moni mielellään haluisin nuo kaikki leimasinkuvat, jotka vaihtoon on ilmoitettu, joten tiedän vanhasta kokemuksesta, että jos tulee monta rinkiä ja saa osallistua moneen... niin näitä "kaikkiin osallistuvia" on monta :) Niin tekisin kyllä minäkin!

GALLUP-kysymykset!

1.) Oletko sinä jo ilmoittautunut/ilmoittautuva valmis leimaamaan 4x kaikki osallistujat leimasinkuvia (voi olla jopa yli 200 kuvaa), saadaksesi kaikkia näitä osallistujilta tulevia kuvia itsellesi??

2.) Jos tulee useampi rinki, oletko halukas osallistumaan useampaan rinkiin?

3.) Jos määrä nousee yli 100 leimasinkuvan vaihdossa, niin sanotko irti oman osallistumisesi? Toiminta kun on vapaamuotoista!

Toivon ahkeraa palautetta! Oma innokkuuteni voi olla huono "markkinatutkimustulos" :)

Teen tuloksista teille yhteenvedon. Suhteutan tulokset vastaajien määrän. Jos ei osallistu gallupiin, niin se tulkitaan tyylillä "kaikki käy".

Edit 21.2.08 klo 23.00: PIKAPÄÄTÖS!! Mukaan mahtuu 40 nopeinta, eli 160 leimakuvaa pitää leimata! Postituspäivä minulle on 3.3 eli jatkoaikaa yli viikonlopuna.

GALLUP YHTEENVETO!

Gallupin kyselyyn pienessä ajassa ehti vastata peräti 22 osallistujaa, joka teki siinä vaiheessa ilmoittautuneista 63 %

1. Vastanneista 18 oli valmis leimaamaan vaikka 200 kuvaa, saadakseen kaikki vaihtoon osallistuvat eli vastanneista 81,82 %

* MOnen toiveena oli kuitenkin alle 200 kuvaa, mutta olivat valmiita tekemään sen, jos sitä enemmistö haluaa. Siksi päätysin tälläiseen kompromissiin eli 160 leimaa!

2. Vastanneista 15 oli kiinnostunut osallistumaan useampaankin rinkiin, jos tälläinen vaihtoehto on tarjolla. Se oli vastanneista 68,18 %

* Totesin, että kesken useamman rinkin luominen niin, että osallistujat saisivat tarvittaessa osallistua useampaankin, niin se olisi pistänyt mun matikkapään ja kirjanpidon sekaisin. Joten unohdin tämän vaihtoehdon. Tulijoita kun oli kuitenkin monta!

3. 21 sanoi selkeästi, että ei jää vaihdoista pois, vaikka vaihto olisi näin iso. Tämä oli peräti 95,45 %.

Olen todella otettu ja ja vaikuttunut teidän sitoutumisestanne siihen, mihin olette ilmoittautuneet! Minusta te olette kertakaikkisen fantastista porukkaa! Kiitos teille!!