Nikon 6v synttäreitä juhlittiin koko päivä! Oli hälinää ja vilinää, mutta kummasti ehdittiin eilen illalla jopa saunaankin perheen kesken rauhoittumaan

Nikon toiveena oli suklaakakku. Nuori herra valitsi itse, mistä se tehdään - suklainen kakunpohja, kermavaahtoa väliin ja kermavaahtoa päälle. Mutta vanhemmat päätti tempaista ja tehdä päällisestä suklaisen ja sekös nuorta herraa mielllytti valtavasti. Tälläinen kakku siis syntyi ja suklaakuorrutus on isän käsialaa!! Kynttilät ovat Samin ostamat Porista - hänen omaan kakkuun myös hankittu odottamaan elokuuta!

1460029.jpg

Ensin tuli kaverit kylään - 5 ystävää ja isoveli osallistui näihin juhliin. Hauskaa ja menoa piisasi. Ensimmäinen kakunpuhallus hetki menossa tässä!

1459967.jpg

Sitten kun kavereiden kanssa oli juhlittu aikansa, niin oli ns. virallisen osuuden vuoro. Eli kylään tuli isovanhemmat, isomummut, täti & Eetu, kummiperhe ja isoveljen kummiperhe! Kummitäti Annika oli lähettänyt pojalle jo aiemmin paketin ja sieltä löytyi mm. kuvassa päällä oleva ihana t-paita! Kiitos kaikille kovasti lahjoista - tuli ne lähetä tai kaukaa!! Tällä kertaa kakku oli perinteisempi, eli isoveljen toiveiden mukainen perustäytekakku mansikkahillolla :) Tähän kakkuun äiti sai laittaa sitten niität edustamiaan kynttilöitä :D Nikon värivalinnassa valkoinen voitti sinisen!

1460020.jpg

Isovelikin osallistui nähin juhliin aamusta iltaan... tässä kuva iltaisesta tilaisuudesta. Kuten kuvasta huomaa, niin jätkä rakastaa ihan yhtä paljon kuvaamista kuin isänsä :D Onneksi mä ja Niko ei olla allergisia kameralle!

1459984.jpg

Nyt on paljon uusia vaatteita ja leluja. Leikit ovat tänään syntyneet hyvin helposti. Kiitos vielä kaikille osallistuneille!