Ensimmäiset tunteeni täällä kotona pimeässä työhuoneessa ovat: ILOINEN, ONNELLINEN ja KUPLIVA!

Olemme pitäneet todella fantastisen ihanan blogitapaamisen tänään Raumalla. Te kaikki olitte aivan ihania ihmisiä ja teihin oli kertakaikkisen helppo, ihana ja välitön tutustua! Taas sidottuun uusia ystävyksiä! Kiitos, te teitte tämän tilaisuuden!

Asia johon kiinnittin huomiota erityisesti oli se, että KAIKKI ilmoittautuneet myös tulivat! Mahtavaa! Te olette ainutlaatuisia, tässäkin mielessä!

No mitä tänään sitten tapahtui. Lähdin siinä n. klo 14 aikoihin lasteni kanssa Nuortentalolle valmistelemaan tilaisuutta ja ystäväni Tanlittan tuli mukaan auttamaan! Rupatellassa kaikki sujui kuin rasvattu!

Mummeli olikin ensimmäinen pitkänmatkalainen, joka saapui paikalle. Siitä sitä porukaa sitten alkoikin tulla... Kirsikka, LiisaM, Piipero, Tarkku, PiparMinttu, Triin, JuttaH, Tuija, SatuÅ, Terhi ja Maila! Siinä riitti ääntä ja vilskettä! Voisi näin äkkiä sanoa, että yhdistävä tekijä askartelijoilla on mahdollisesti hillitty ja hiljainen ääni :D Niin ja se puhumisen vaikeus!!

Alkuun tovi meillä sitten sujui esittäydyttäessä ja Heinin ihanassa tuotepöydässä, jonka hän oli lähettänyt meidän iloksemme! Siinä kuultiin yksi jos toinenkin "ah, oi, ihana, tuokin, voi ei, ja taas..." :D

1741330.jpg

Heiniltä oli myös kaikille henkilökohtainen tarjous, ketkä paikalle saapuivat. Saa nähdä kuka kampanjan hyödyntävät ;D Itse kävin jo kurkkimassa... vielä hetken maltoin :D Mutta idea oli loistava ja Heinikka on seuraavallakin kerralla tervetullut ja Heini voi myöskin tulla mukana ;D

Sitten alkoikin sellainen hyörinä ja kuhina kun naiset valtasivat meidän reilun (mutta ei tippaakaan liian iso - itseasiassa) pöydän ympärille. Leimailua, jutuskelua ja siinä samassa kahvittelua! Tuli itsekin taas leimattua monta monenmoista ihanaa leimasinkuvaa! Tässä muutama kuva tunnelmasta tässä vaiheessa... jokainen bongatkoon tuttuja kuvasta, jos löytyy ;D

1741332.jpg

1741333.jpg

SatuÅ kaappasi kamerani ja jouduin sitten minäkin kuvaan yhdessä...

1741334.jpg

Siinä 17 aikoihin alkoi tulla lisää porukkaa. Ensin tuli Maissi, sitten saapuikin jo Pitsiviikon valmistelukiireiltä ArjaL ja lopulta tulivat Tintti ja Pihku! Taitomannin Soilekin saapui samoihin aikoihin ihanien väritysvälineiden ja Fabriano-papereiden kanssa!

Soilen tavarat saivatkin ansaittua kiinnostusta ja väritystekniikoista kirposta taas paljon keskusteluja! Taisi ne jotaikuita kiinnostaa... kävin mäkin sieltä taas täydennystä hakemassa!

1741336.jpg1741335.jpg

Tintti näytteli leimasinten tekoa ja siellä kävi muutama ottamassa oppia itselleen. Nyt sitten vaan tekemään kotona omia mieleisiä leimasimia. Mulla on tuo homma vielä opettelematta, mutta eikös sekin jos sitten toteudu!

Taitaa olla aika mennä untenmaille tämänkin naisen!

Kiitos ja kummarrus teille kaikille vielä kerran ja tavataan jälleen syksyllä uudelleen!

t. Taru

ps. Postia tulee viikonloppuna!