AskarteluBlogien Blogitapaaminen

 torstaina 17.7.08 klo 15-21!

Raumalla Uotilan Sinisellä koululla!

Avaan tilaisuudelle ovet klo 15!  Paikan päälle voi tulla sinulle sopivana aikana ja viipyä niin pitkään kuin viihdyt! Klo 20.30 meidän pitää lopetella, kun paikka pitää olla luovutettu käytöstä pois klo 21!

Tarjoan teille kaikille kaffetta, teetä ja mehua pienen painikkeen kera. Paikanpäällä voi maksaa vapaaehtoisen kahvirahaan tarjoitusta. Muuten tilaisuudella ei ole mitään hintaa!

Tilaisuuden tarkoituksena on tutustua toisiimme, jakaa kokemuksia ja oppeja!

Jos haluat leimata, niin ota omat musteet ja paperit mukaan! Jos omistat myös leimaisimia, niin olisi mukava, että ottaisit niitä ainakin joitain mukaan muille leimattavaksi! Leimata saa myös, vaikkei omistaisi omia leimasimia! Jokainen halukas ottaa mukaansa 5-10 mieluisinta leimaintaan, jolla sallii muiden leimailla itselleen kuvia! Tärkeää muistaa paikanpäällä sitten myös kunnioittaa muiden toiveita materiaalien puhdituksissa ja käytössä! Ymmärrettävistä syistä, ei ketään ota mukaansa kaikkia leimasimiaan, sillä niitä on monella todella paljon eikä aika edes riittäisi moiseen!

Jos halut harjoitella ja tutustua Cuttlebugin toimintaan, niin sekin on mahdollista. Cuttlebuggeja on ainakin 1, ellei peräti useampikin paikalla tarvikkeineen, joten kokeilu mahdollisuuksia on. Jos tätä haluat tehdä, niin ota omia papereita ja kartokeja mukaan tätä varten!

Tintti on luvannut meille, että hän näyttää kerran kaikille halukkaille, miten niiden omien leimasinten teko onnistuu! Tämä tapahtuu illalla, tarkka aika vielä hakusessa! Sen jälkeen Tintti lainaa lamppua, pesuvälineitä (harjaa) ja niitä levyjä, jonka välissä tämä leimasin valoitetaan. Jos haluat kokeilla (itse itsellesi tehden) leimasimen tekoa, niin ota itse mukaan negatiivikuva tulevasta leimasimesta, geelipussi ja suolaa. Heinikasta näitä tuotteita saa ja Heinin nopealla toimituksella ehditte saada ne siihen mennessä itsellenne! Tarkoitus EI ole, että TIntti tai muut paikalla olevat blogien askartelijat käyttäisi omia kuluvia materiaaleja muille tekemiseen!!

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai muuta, miten voisimme tämän mahdollisuuden hyödyntää niin kertokaa! Paikanpäällä on runsaasti pöytä tilaa ja istumapaikkoja!

Voit tulla lähetä tai kaukaa, otamme sinut ilolla mukaan tapaamiseen!

Ilmoittautumisia otan vastaan tähän postaukseen ja/tai sähköpostiin taru.jehkonen (@) nic.fi. Ajo-ohjeet saat vain sähköpostitse!

Jos sinulla ei ole blogia, mutta olet muuten ahkerasti askarteluvaihdoissa yms. mukana, niin olet tervetullut mukaan!

Uutisia 2.7.08! Tänään olen ollut pitkään Heinin kanssa puhelimessa ja iloisena uutisena voin kertoa, että Heinikka tulee näkymään Rauman blogitapaamisessa. Miten se näkyy ja kuuluu, siitä tietoa lähempänä ja ennen kaikkea PAIKAN PÄÄLLÄ!!

Photobucket

EDIT 14.7: Tapahtuma lähenee, mukaan ilmoittautumaan vaan!  Raumalainen taidetarvike liike Taitomanni saapuu Soilen mukana paikalle!. Hän tuo meille myyntiin ProMarkerit, Copic-kynät, CarbOthellot ja akvarellipapereita!

Ilmoittauttuneita on tullut kivasti ja jopa Tampereelta ja Vantaalta on tulossa vieraita. Kimppakyytikaveriakin on pääkaupunkiseudulta kyselty! Joten jos haluat tulla ja matka aolisi hieman enemmänkin, niin TERVETULOA vaan!!

Tähän hieman tietoa siitä, ketä on tulossa (ja yrittävät tulla paikalle) piipahtamaan jossain vaiheessa päivää ...

  1. SatuÅ
  2. Mummeli
  3. Maissi
  4. JuttaH (Turusta tulossa, kimppakyytiä halutessasi ota yhteyttä: juttahaa @ gmail.com)
  5. LiisaM
  6. Triin
  7. Tuija

LISÄÄ PORUKKAA MUKAAN VAAN!!!