Siis nyt väsyttää niin sssaa....asti.... per....le näitä sään vahvoja muutoksia. Reumaattisena ja mäsänä sitten ollaan ihan M Ä S Ä nä kun kun vaan mahdollista. Kiitos vaan tälläisistä keleista: tulee... vettä... viimaa... pakkasta.. lunta... suojaa... arg!!! Pidän sään vaihteluista ja meidän 4 vuodenajasta, mutta en siitä mitä se pahimmillaan tekee mulle. Olen ihan flegmaattinen! Oi kuttu!! Joten kaikki jotka odottavat minun tekevän, toimittavan, postittava yms jotain... niin pleace malttia!!

Edit 10.1.08. Paska viikko... jatkukoon... eilen isä joutui sitten sairaalaan. Luultavasti ollut pieni veritulpan alku.. joka ei sitten tehnyt tulppaa..siitä ei ole kai merkkiä jäänyt.. nyt sitten on sairaalassa tutkimuksissa... etsivät, että olisiko se ihan "oikea ja kunnollinen" jossain kiusaksi tulemassa..kaikki on kai ok, mutta mietityttää ja huolettaa tilanne kuitenkin...

Kaiken keskellä minulla oli kyllä ihana vierailu ArjaL:n luokse. Juttua olisi meillä piisannut niin, ettei mitään määrää. Ehdin juuri kotiin siksi kun esikoinen tuli pihalle koulusta :) Kiitos mukavasta seurasta ArjaL. Sitten posti toi paketin SAY:ltäni!! Kiitos kivasta yllätyksestä. Laitan tännä tarkempaa tietoa sitten ja salapoliisityöt on aloitettu :)