TULE KOKEILEMAAN!

Tehdään 4 kirjanmerkkiä!

Pienessä päässäni syntyi ihana idea. Toivottavasti te tykkäätte tarttua mahdollisuuteen ja toteutatte minun kanssa tätä minun ensimmästä vaihtoani!!

4 innostunutta lähti mukaan vaihtoon!. Ilmoittaudu ensin tähän ketjuun ja sitten lähetä emailia jehkotar@gmail.com (siinä nimesi, bloginimesi, blogisi yms. tarpeelliset yhteystiedot)

Teet 4 kirjanmerkkiä! Koko sellainen, että mahtuu C5 kirjekuoreen, eli siinä vain rajoitukset. Aiheet ovat muuten vapaat, mutta ideana on tämä vuodenaika eli syksy-joulu akselilla pysytään. Ei tarvitse olla indenttiste tai mikään sarja. Eli aika vapaat kädet.

Kortit saat tehdä kutomalla, virkkaamalla, huovuttamalla, askartelemalla eri tyylin... ihan oikeasti tapa on vapaa!!! Kunhan sopivat käyttöön eli niitä voi oikeasti käyttää kirjanmerkkinä (ei irtoa hileitä eikä ole liian hento) :)

Ilmoittautumis aika päättyy 31.10.07. Viimeistään ke 7.11 lähettäkää tekemänne kirjanmerkit minulle ja yksi kirjekuori yhteystiedoillanne. Saatte sähköpostiinne osoitteeni. Viikonlopun 10-11.11 aikana sitten pakkaan teille lähetykset ja postitan ne :) Odotan todella innolla millaisia tuotoksia syntyy.

1. Minä itse, eli Taru

2. Tatsi

3. Pihku

4. Tittiina

Kiitos kiinnostuneille osallistujille!!! <3 HUOM! PIenensin hieman ryhmää :)