Ei tahdo millään tämä lyyli selvitä viikonlopun menosta. Vieläkin kaikki päässä pyörii ja kotiasiat hujan hajan. Mutta kivaa oli! Ensi vuonna jälleen on mukana tämä nainen! Yhtään pettymystä ei ole ollut kolmeen vuoteen.

Perjantaina kollegoiden kanssa matkustettiin Jyväskylään. Iltaohjelmassa oli nautinnollinen luento Tuija Piepposen pitämänä. Siis kyllä oli naama leveenä ja maha jumpassa kun Tuijaa kuunneltiin. Mikä puhuja ja nainen! Wau!! Suosittelen lämpimästi jos joskus teillä on mahdollisuus päästä TUijaa kuuntelemaan. Vieläkin tulee hymy naamalle ja maha alkaa kyheltelemään kun muistelen iltaa. Ilta päätettiin Scandikin ravintolaan maukkaan ruuan ääreen.

Lauantaina sitten oli itse asian vuoro. Aamustailtaan konferenssia, uutta tietoa ja palkistemisisia. Ihan mieltä lämmitti kun muutama kotiin vieminen tuli myös omalle kohdalle. Illalla oli edessä gaala ja siellä meitä yhtiön ohjelman lisäksi viihdytti Laura Voutilainen ja Isto Hiltunen. Jammaillessa meni ilta.

Sunnuntaina jatkettiin taas asialinjalla ja bailaten. Hauskaa oli. Paljon kotiin tuotavaa tuli ja uutta kuvastoa täällä sitten selataan ja kuolataan säännöllisesti.

Nyt sitten alkaa pakerrus lanseerausten parissa ja otetaan startti tulevaan syksyyn. Alla kuva minusta gaalaillassa. Mukava olla taas kotona. Väkerrän nyt miehen mummille 75v synttärilahjaksi srcap-bookia lapsista! Pitäisi saada torstaina postiin ja vielä ei ole muuta kuin kartonkia ja valokuvat :)

Jees I'm back

842228.jpg