viikonlopun ja tämän päivän aikana syntyi 3 pennyäkin :) Niitä tulee tehtyä  ihan liian vähän - koen aika haastavaksi niiden värityksen. Mutta aion opetella ja tehdä  niitä enemmän - ne on ihania :D

Ensimmäinen kortti on tälläinen ihanan kesäinen pupu-kortti. Taustalla on kaksi ns. jämäpaperia - oikein murrettu haalea vihreä ja voimakas oranssi - sopivat yllättävän hyvin yhteen, kuva ei kerro kaikkea. Leimakuva on tullut vaihdosta ja väritetty akvarellipuuväreillä. Leppäkertut ovat paikallisesta askarteluliikkeestä ja kukka on tiimarin tavaroita!

1422683.jpg

Tämä on hauska! Tämä leimakuva on veikeä ja olen saanut sen kaimaltani Tarulta! Leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja chalkseilla. Paperi on Pihkun kanssa vaihtaen tullut mulle - ihana mustavalkokuva! Olen uskaltanut käsin kirjoittaa tekstin tähän korttiin... nauha on jo aikoja sitten viime vuonna hankittua, mutta senttiäkään en ole aiemmin käyttänyt.

1423193.jpg

Taas leimakuva on tullut vaihdoissa minulle. ProMarkereilla väritetty, hieman blenderillä jostain kevennetty, ja kimalletta kukkasiin lisätty. Päätinpä tempaista ja tehdä tästä cd-kortin ja toimii tässä minusta loistavasti. Kuva on jotenkin jo valmiiksi niin kolmiuleitteinen. Vaistomaisesti pistin tuohon ONNEA, mutta olisi vielä parempi yksinkertaisesti ÄIDILLE!! Tämä leimakuva sopii extra makeasti äitienpäiväkortteihin.

1424482.jpg

Äitienpäiväkortteja pitäisi nyt tehdä iso kasa. Juuri hain tuohon sopivia kuvia sitä varten ja sitten vaan värittämään. Mutta pitää sitä ennen tehdä varmaan pari tärkeämpää asiaa: huomisen yksikönkokouksen suunnittelu ja Mrs VSOP:n osoitekirja-decoon on sivut tekemättä - huomasin sen tänään!!! Sorry!!! Piti jo huomenna olla siellä, mutta yritän saada ne sinne pian... huh huh!!!