Sitä on sitten kesä alkanut.

Esikoiseni sai sitten ensimmäisen kevät-todistuksen, suvivirsi on laulettu ja innoa ollaan täynnä. Poika sai hyvästä todistuksesta lahjaksi kännykän :D

Sami tänä aamuna

1602871.jpg

Niko tänä aamuna!

1602872.jpg

Liisa ope antamassa todistusta pojalle!

1602873.jpg

Sitten koulusta kun todistus oli haettu, niin lähdettiin kaupungille. Käytiim paikallisessa lelukaupassa ostamassa kesän ensimmäiset (ja toivottavasti viimeiset - siis pysyisivät ehjinä) vesipyssyt!!! ilma on kuin morsian ja lapset jos joskut osaa siitä ottaa ilon irti..

Sami kuvattuna ikkunasta sisältä ulos takapihalle.

1602875.jpg

Niko säiliön täytössä

1602877.jpg

Ja sota päällä :D

1602878.jpg

Ihanaa kesää ja fantastisia kevätjuhlia teille kaikille.

Kesä on ihana! Aurinkoinen, energinen ja lämmin! Elämä on minua vaan sen verran kuljettanut, että antoi lahjaksi rajoituksia terveyden vuoksi. Siksi minä en pysty olemaan auringossa ja helteessä kuin pieniä pätkiä. Asuntomme on kesällä aina tukittu lähes joka nurkasta, ettei aurinko lämmitä asuntoamme. Täällä minä sitten askartelen, kirjoittelen, luen yms... viileämmässä sisätilassa. Muut juoksee ja nauttii kesästä! en ole katkera, mutta näin alkukesässä se aina harmittaa!! Ja yritän kuitenkin myös nauttia tuosta kesästä, vaikka en sitä ihan niin huolettomasti voi enää tehdä mitä tein vielä 90-luvulla!