Tällä viikolla on lukemiseen ollut himo ja pitkästä aikaa kirjan luku on edennyt normaalia nopeammin! Eilen illalla sain luettua..

James Patterson ja Maxine Paetro: Heinäkuun neljäs 1520837.jpg

Aivan fantastinen taas tämä tarinan kerronta Pattersonilla ja Murhakerho piti taas pihdeissään! Suosittelen lämpimästi kaikille dekkareiden ystäville!!

Kirjan virallinen esittely: 

Lindsay Boxerin ura poliisina on veitsenterällä, kun häntä vastaan nostetaan syyte harkitsemattomasta aseenkäytöstä. Ratkaisevan oikeudenkäynnin alkua odottaessaan hän matkustaa sisarensa luokse Half Moon Bayn pikkukaupunkiin.
Hermojen lepuuttaminen kuvankauniissa paikassa osoittautuu pian mahdottomaksi toiveeksi. Kokonainen sarja ratkaisemattomia murhia pitää kaupungin asukkaita pelon vallassa. Kuka voi olla raakojen veritekojen takana?
Oikeudenkäynnin vuoksi Lindsay on pidätetty virantoimituksesta, mutta hän ei malta pitää näppejään erossa Half Moon Bayn murhasarjan tutkimuksista. Pian hän huomaa vahvoja kytköksiä kymmenen vuotta vanhaan, selvittämättömään surmatyöhön.
Heinäkuun neljäs on James Pettersonin Naisten murhakerhon uusin, itsenäinen osa. Murhia ratkovan naisnelikön vaiheita on voinut seurata Yhdysvalloissa myös televisiosta lokakuusta lähtien, jolloin kirjoihin perustuva Women's Murder Club -tv-sarja sai näyttävän alun. Neljäs Lindsay Boxer -dekkari.