Hiihtolomalla tehtyjä kortteja lisää...

Tästä leimakuvasta pidän ja tästä paperista. Tämä taitaa olla hiihtoloman viikon viimeinen kortti ja tätä en suunnittellut lainkaan. Viikon väkertämisen jälkeen ympärilläni on tajuttomasti kaikkea rompetta ja tätä korttia alkoin pitkälle kasaamaan tuon taustapaperin ja "romppeiden" tahdissa. Tykkään tuosta taustapaperista tosi paljon - minulla on tuosta sarjasta jo kahtalai paperia ja tekee korteista hillityn kiilteleviä! Itse pidän lopputulosta yhtä yhtenä viikon onnistuneimmista!!1309735.jpg

Itse en ole korttien teossa sen ystävä, että joku tietty väriskaala tai väriryhmä hallinnoisi koko korttia. Vaan tykkään, että siellä pitää käytää sopivina paloina vastavärejä tai muuten vaan kontrastia tuomaan jotain piristävän erillaista - edes jossain jännissä yksityiskohdissa.

Mutta tätä korttia tehdessä "minulta ei kyselty", ideat vain vei. Tuo kuva ja taustapaperi löysi itsensä ja kuin varkain korista tuli yhden väriperheen kortti - ja jännä yllä pidän lopputuloksesta kovasti. KOntrastia on lopputuotteessa sittenkin riittämiin!!

1309741.jpg

Hääkortteja pitäisi kovasti tehdä. Tässä yksi ratkaisu ja tuotos. Varsin yksinkertainen.

1309740.jpg

Tälläisiä tällä kertaa. Seuraavassa postauksessa tulee olemaan 2 kpl miesväelle tehtyä korttia - lapsille tosin. Kuten Maissi asiasta kerran blogissa jutteli, niin se on haastavaa tuo miesväelle korttien teko. Mitä enemmän ikää, sen haastavampi se on!!