Hei, tosiaan päätin näitä tehdä 9 päivää putkeen. Valitsin jokaiselle päivälle yhden leimasimen ja teen siitä niin monta korttia päivässä mitä ehdin! Ajatuksen toinen olleellisempi osa oli se, että olen tähän asti kokenut PB leimasinten värityksen varsin haastelliseksi. Ja siksi päätin keskittyä näissä enemmän värityksen laatuun, kuin muuhun.

Lähdin siitä, että otan 2-4 leimakuvaa jokaisesta päivän leimasimesta ja sitten alan värittämään. Viereen vinkkejä antamaan otin alkuperäisen leimasimen, sillä niiden puukannoissa on hyvät mallit väritystä varten. Tänään sitten mietin ja tein - mietin ja tein.. ja olen itse todella tyytyväinen lopputuloksiin! Mutta harjoitukset jatkuu kohta euroviisujen parissa huomisen kuvia värittäen!! Tässä väritetyt kuvat:

1585472.jpg

Kuvat väritetty ensin osittain pohjalle ProMarkkereilla, sitten kerroksittain eri sävyisiä CarbOthello kuivapastellikynillä. Valkoisiin kohtiin sipailin vielä tuota peittävääakvarellivesivärinapista valkoista säiliösiveltimellä!

Ja näistä kuvista syntyi seuraavanlaiset kortit...

1585478.jpg

1585482.jpg

1585476.jpg

1585484.jpg

Olen tällä hetkellä kovin kiinnostunut tekemään kortteja muuhun kuin juhliin! Sellaisia milloin vain lähetettäviä kortteja olisi kiva tehdä, mutta niihin juuri sopivien tekstin tekeminen ja keksiminen on aika työtä :D

ps. Kiinnostaisi se leimasimenteko setti... mutta pakko vielä ollan ilman budjettisyistä!