heippa kaikille! Ehdinpä tänne tänään vielä päivittelemään. Mä olen niin ylpeä tämän päivän saavutuksista. Mutta huomiselle jäi urakkaa ihan runsaasti väännettäväksi.

Ensin muistoja. Tuli vastaan muistoja 80-luvulta. Juuri 2.9.07 tavattiin vanhan futisporukan kanssa, jonka kesken pelattiin ja pitkään. Kokoonnuimme jengillä, joka osallistui 1987 Dana Cup turnaukseen Tanskassa. Siis apua jo 20 v sitten. Tuli meinaan menneisyydessä pelattuja futista 14 vuotta Raumalaisessa Pallo-Iirot seurassa. Oli todella mukava nähdä porukkaa silloin ja saatiin vaihtaa kuulumisia. Siellä tuli juttua silloin, että kuinka monella on Tuulikin tekemätihanat virkatut maskotit tallella :) Sanoin, että omani on jossain laatikossa ullakolla. Nyt se tuli vastaan ja piti siitä heti ottaa muutama kuva muistoksi ja nostaa se tuohon hyllyn päälle. Kun muistaisin sen säilyttää koko elämäni tallessa - siihen liittyy paljon mahtavia ja hyviä muistoja!

Pelinumeroni oli 12.

923377.jpg

Ja lempinimeni Taata.

923378.jpg

Muutimme tähän kotiin lokakuussa 2001. Silloin oli vielä junioiri masussa ja Esikoinen oli vasta reilun vuoden. Siitä asti on ullakkoa täytetty kaksin käsin ja välillä olen hieman yrittänyt tavaraa poistaa sieltä kirpputorin kautta. Mutta totuus on se, että jo 2-3 vuotta se on ollut sellainen, että hyvä kun itse mahtuu sisään ja mitään sieltä ei löydä. Nyt olen saanut ne tyhjennettyä ja hieman sinne on tavaraa jo palautettu. Oikeastaan autotallissa on maksimissaan 10 pahvilaatikkoa, mutta luultavasti vähemmänkin odottamassa pääsyä ullakolle. Olen niin tyytyväinen saavutukseeni! YES!!! Mutta sitä ylimääräistä tavaran määrää! Jo kesällä pidin kirpputoriloosia yli 2kk ja myin kamaa pois ja aion palata hommaan ensi kuussa... sitä on autotallissa odottamassa vielä 15 laatikkoa myyntiä, lahjoitusta tai kaatopaikkareissua! Ullakkomme näyttivät juurit änään klo 20 tältä :)

isompi ullakkomme ovelta kuvattuna perälle päin:

923381.jpg

Sama ullakko toiseen suuntaan:

923383.jpg

Pienempi ullakko, jota on todella hankala kuvata, kun on niin pieni!

923380.jpg

Huomenna on projektissa autotallin tyhjennys. Palauttaa ullakolle kuuluvat laatikot, kerätä auton perään kaikki pahvit ja viedä kierrätykseen (saa nähdä montako kertaa joudutaan viemään lasten kanssa) ja pistää muut odottamaan kirpputorille pääsyä. Samalla tehdä miehelle tilaa mihin purkaa ja laittaa trampoliini talveksi :)

Vitsi mä olen tyytyväinen saavutukseeni tänään! Nyt katsomaan telkkaria ja slameilemaan! BigBrotheria odottamaan!