Syntyi iltasella pari kun tässä touhuskelin.

Magnolia #23! Tämä kortti syntyi epäonnistumisen kautta. Reunasta piti leikata 1,5cm pois, joten tämä on ihan villikoko. Papruksesta ostin tuollaisen sydänleikkurin (kiitos Samin hyvän bongauksen) ja samoin nämä colourboxit joita tässäkin käytin. Aika simppeli materiaaliltaan tämä kortti, mutta loppu tulos jopa yllättävän kiva.1163397.jpg1163398.jpg

magnolia #24. Tässä uusimpia MAgnolia-leimaisimiani. Olisin voinyt värittää vain värikkäämmäksi tuotteen. Kukat on FinnStamperilta ja taustapaperi samalta Papruksen reissulta.

Täällä sivuilla en olekaan vielä muistanut kiittää oikein ääneen loistavaa palvelua Papruksessa lauantaina 22.12 kun piipahdettiin. Oli todella ihanaa palvelua, neuvontaa jne.. Tunsimme itsemme todella tervetulleeksi. Ostokset tuli tehtyä ja monta ihanaa joutui vielä jäämään hyllyyn. Mutta saahan ne aina postitse itselleen, jos niin haluaa. Kiitos vielä kerran! ps. samin kovasti kinuma laite (se rei'ttäjä on edelleen kaapissa iskemättömänä, äidin pitää siis sille joku käyttö keksi...)