Tervehdys täältä. Jotenkin ollut kiireistä, mutta kaiken keskellä olen eilen ehtinyt tekemään jokusen kortin äideille. Mutta kun vielä ehtisin ne laittamaan näytille. Johannan tilauskortti on täällä valmiina, yritän saada postiin huomenna :) Jos täällä käyt kurkkimassa!!

Päivän tärkein asia, meidän Juniori Niko täyttää tänään 6v!!! Onnea jätkälle tuhat kiloa! Juhlitaan niitä sitten lauantaina!!

Mutta tulihan sitä yksi Penny Black-korttikin tehtyä. Tämän leimakuvan otin siitä perjantaina tulleesta askartelukuoresta, joka kiertää SuomiSlamiSwappareiden kesken. Tuosta näin heti kortin silmissäni ja se on tässä nyt sitten :)

1443033.jpg

Kortissa olen käyttänyt uutta stanssia, jo vanhoja mutta vähälle käytölle jääneitä tageja, Heinikasta tilattua tuoretta nauhaa, paperi oli muistaakseni askartelupuoti Piasta... kuva väritetty ProMarkkereilla...

1443036.jpg

Tässä kuvassa näkee, että olen sammakon kohottanut normaalista tasosta ja antaa kivasti ulottuvuutta ja tuo taustapaperin enemmän esille!

Ei mar, juniori hakemaan päivähoidosta, kauppaan, ruokaa, kassit autoon, suihkuun, talon lämmitys, esittelyjä pitämään :) Illalla rauhamaassa klo 23, mutta tänään taitaa silloin olla tämä äitikin aika puhki :D Joskus päivät ovat hektisiä!!

PS: Muista vielä, että LeimaKuun ilmoittautumis aika täytyy pian!! Umpeutuu torstaina 10.4 klo 23.59!!