Tänään tein kortin Maissilta oppimalla tekniikalla. Maissilla oli muutama hänelle ylimääräinen Derwert Aqua Tone kynä ja minä kiinnostuin niistä heti ja ostin Maissilta pois ne. Maissi samalla näytti minulle, miten itse niillä värittää ja kyniä oli heti tänään testattava. Vaikka värejä on nyt vain 6kpl, niin mielenkiintoisesti ne on monikäyttöiset silti ja tykkään valtavasti. Noiden kynien hankintaa olen pitkään harkinnut, mutta jättänyt toistaiseksi tekemättä. Nyt kyllä Maissi herätti mielenkiintoni suuremmissakin määrin, joten pitää kynistä jutella Soilelel - tie vaikka hyllystä löytyisi jo... pari lisäväriä voisi täydentää kivasti. Mutta se totta kyllä on Maissi, että treenausta tarvitaan ja sekundaakin herkästi syntyy ;D Mutta kiitos Maissi uuden oppisemista! Moni taitaa näitä kyniä jo käyttää, mutta tuossa alhaalla niistä kuitenkin kuva!

Today I make one card! In this card I use new colour technique for me. On Thursday Maissi saw this for me and now I was training! I buy those 6 Derwent Aqua Tone pensils from Maissi and I like them! Challenging and interesting colour techinique.

 1746280.jpg

Itse kortin tein uusista ihanista hänglar leimaisimista joita sain itselleni torstaina hankittua! Piparminttu huomaatko, olen käyttänyt tässä ja edellisessä kortissa sitä paperia, jota mm. pyysit käyttämään ja antamaan ideoita! :D

This stamp-image I stamping when we have blog-meeting in here on last Thursday! Thanx!

1746337.jpg

Stamp / Leimakuva: Hänglar % Ständlar

Colour / Väritys: Derwent Aqua Tone

Papers / Paperit: from change /vaihdosta and from PiparMinttu

Using / Käytetty: Cuttlebug die/leikkauksia

Decor / koristeet:

  • Flower/kukka: Prima from StämpeGården (tällä viikolla tulleita uusia)
  • Leafs / lehdet: from silk-flower

Writing / Kirjoitus: JustRite Monogram from Heinikka

Eri kulmasta kortti / from different corner:

1746362.jpg1746372.jpg