Sitä on aika uuden haasteen. Eilen poukkoili päässä paljon ideoita, mutta mistä tarttua kiinni?!? Ja kaikki lähti sitten siitä, kun Tintti ja Pihku olivat eilen täällä leimailemassa ja mankeloimassa. (kiitos seurasta, aika meni taas nopsaan, mutta nyt muistettiin juoda ne kahvitkin!)Mankeloin Tintin Disney-sarjan tuotteilla kauniita "valokuvakehyksiä". Tai minä aloin kutsumaan niitä sellaiseksi. Joten eilen sitten yötä myöten väänsin tätä korttia ja sain sen valmiiksi. Julkaisu siirtyi tähän päivään, että sain paremman kuvan.

Ismaki Challange #7 malli on tälläinen, ja sen on tehnyt Isa. Itse pidin mallin geometrisuudesta, vaikka onhan tuon mallin kanssa ihan vapaus tulkita miten haluaa!!

1306546.jpg

Kortti on speciali-kokoa, eli tätä tarvetta vain käsin tehty pohja kokoa 20,5x12 cm. En osaa muuta erikoista tästä kortista sitten kertoa.

My card for challange is Family Gallary. Side of card is special 20,5 x 12 cm.  I hope that your like this one. I have really funny evening yesterday, when I make this card.

1306518.jpg