Heippa! Pari haastetta jäi väliin aikapulan ja haasteellisen haasteenkin vuoksi. Kiireessä ei ehtinyt niin monimutkaisia tehdä. Tällä viikolla halusin osallistua ja sitä olen sitten kaksi päivää tehnyt tässä ohessa aina pieniä pätkiä. Huomenna pitää alkaa pakkaamaan kasseja ja siivota kämppää miesväelle - että heidän on kivempi jäädä kotiin. Sitten menee 3 pvä Varkaudessa ja maantiellä! Onneksi minun ei tarvitse ajaa :)

Tämän kertaisen Ismaki Challange mallin oli tehnyt Marsup ja kuva haasteesta on tälläinen: 1369994.jpg

Pidin tästä haasteesta. Lisähaasteena oli, että kuvassa olisi enkeli!

Korttini on rippijuhlaan tarkoitettu kortti, johon hain näitä ihania ruskean, vihreän ja kelta-oranssin sävyjä. Ja tämä värimaailma on sellainen, jossa pidän myös vaaleanpunaisen rosahtavista sävyistä! Kortista löytyy nauhoja, leimasinteksti (FinnStamper), mm. tiimarin taustapapereista (muutakin on, mutta en muista kenen), kukkanen, sydämiä ja perhonen. Tämä leimasinkuva on väritetty ProMarker-tusseilla!

My card was in my favorite colour. I don´t know what to tell, but I want do card for confirmation. Picture is colouring with ProMarker. I hope, that you´re like it! This sketch is lovely!

1369996.jpg