Hyvää Nuutinpäivää!

Kuinkas monen oven takana käy tänään Nuuttipukkeja? Oletkos itse käynyt lapsena Nuuttipukkeilemassa? Itse on tullut käytyä ja täällä tuo on ehdottomasti aktiivisin tapa näistä eri herkkujen kerjuu reissusta (trullaus, nuuttipukinpäivä, virpominen ja Halloween). Toivon edes 1-2 porukan ilmestyvän oven taakse. Eipä meillä juuri isompaa ruuhkaa olekaan ollut. Pojat varmaan olisivat halunneet mennä, mutta päätin olla laiska. Ensi vuonna sitten ota itseäni niskasta kiinni ja opetan pojat perinteisille tavoille :)

Lanseeraukset ovat sitten tältä alkuvuodelta ohitse. Hyvin kaikki meni ja saa taas olla väsynyt mutta onnellinen ihan hyvin mielin! Ja syyskuussa sitten taas... näillä näkymit 7.9 Raumalla ja 14.9 Uudessakaupungissa. Näin olemme suunnitelleet tilat vuokraavamme!

Perjantaina pidinkin pitkästä aikaa kotonani Tupperware kutsut. Oli ihan kiva vaihteeksi olla emäntänä ja vieraana, eikä esitellijänä. Katselin taas "kateellisena" tupper-konsultin kevyitä kasseja verrattuna mun esittelykasseihin, mutta en silti vaihtaisi - en mistään hinnasta. Kivasti oli väkeäkin ja oli ihana nähdä tuttuja ja ystäviä kahvittelun parissa!

Korttejakin hieman olen tällä viikolla ehtinyt tehdä ja perjantaiksi tein pyynnöstä onnittelukortin pojalle. Päätin tehdä sitten samantien 2 kpl, eri värimaailmoilla vaan. Jäi toinen sitten tuohon tarjolle vielä.

Onnittelukortti pojalle #11206960.jpg

Onnittelukortti pojalle #21206961.jpg

Olen nyt ottanut hieman sellaista tapaa, että kun saan jonkun kortti-idean, niin toteutan siitä usemmankin "samantyylisen" kortin samantien. Pieniä eroavaisuuksia tietysti aina on, mutta ei mitään isoja. Näin riittää kortteja tarpeeksi myyntiin!

PS: siistin tänään sivujani. Kaikki ihanat blogi linkit säilyy sivuillani, mutta pistän ne SIVUT kohdassa olevaan sivulle. Näin yleisilme hieman kevenee! Joten en käy vähempää teitä katsomassa, mutta linkit löytyy vaan sieltä sivun takaa :) Haluan niin paljon noita linkkivinkkejä sivuilleni, että lista tulee KILOMETRIEN pituiseksi pian ;)