Kylläpä on vauhdikas viikko takana, ja vielä 4 päivää mennään tukkaputkella. Siitä johtuu päivitysten puute...

Perjantai aamulla tosiaan lähdettiin naisporukalla (minä ja 5 mimmiä yksiköstäni) kohti Jyväskylää ja siellä olevaa PL Konferenssia! Matka oli hauska ja ensimmäisenä kohteena oli Pandan karkkitehdas. Sieltä Viherlandiaan ja Iittalan myymälään. Parit muumi mukit ja rekvisiitaksi vihreää esittelyihin. Sieltä kipaistiin hotellille ja sitten se alkoikin se tuttujen bonjaus ja kuulumisten vaihtaminen. Hotellilla tavattiin yksikkömme viimeinen matkalainen, hän oli tullut eri seurassa perille.

Perjantai-illalla meillä oli hauska hatturisteily ja se ilta meni laulellessa porukalla! Anne teki todella hienon hatun pakkausmateriaaleista...

1839660.jpg

Lauantai ja sunnuntai meni sitten show´ta seuraten ja siitä nauttien. Hauskaa oli ja ääni meni niin, ettei ole vieläkään palannut! Jotain pientä tuli sitten pokattuakin viikonlopun aikana, mutta ennen kaikkea pidettyä hauskaa, haettua energiaa ja tavattua tuttavuuksia ja ystäviä!

1839658.jpg

Kaiken jälkeen minulla on päämäärä selkeä. Olen kesäkuussa 2009 lentokoneessa mieheni kanssa. Se lento vie meidät Bostoniin palkintomatkalle! Asia on päätetty, kalenteriin merkattu ja lastenvahti kysytty. Sen vuoksi blogini on aika hiljainen syyskuun loppuun asti - älkää häkeltynyt, pelästykö tms... olen kylllä täällä ja sitten on taas enemmän aikaa korttien teoille.

Leimakuvat ovat kohta leimattu (vain magnoliat puuttuu) ja lähetävät postiin iltapäivällä tai huomenna!

Nyt onkin vuorossa asunnon siivous tänään ja mikä jää kesken niin tehdään huomenna! Perjantai illalla bilettää esikoinen kavereidensa kanssa. Lauantaina mä biletän kuopuksen kanssa koko päivän, kun ystävät, sukulaiset ja kollegat piipahtelevat!!! Joten palaillaan!!!