Olemme yrittäneet saada kontaktia Ison Leimakuva vaihdon Satuun. Emme ihan saaneet, mutta tuttuja on tavattu - en minä vaan yksi joka on Satuun sukua miehen kautta!

Yhteydenottoyrityksen jälkeen viime yönä leimakuva blogin tekstit on poistettu! Edelleenkään minä en ole saanut vastausta tekstiviestiini tai mitään vastausta, että mitä ongelmana!

Tähän asti olen ollut luottavainen ja uskonut parasta ja hyvää! Mutta eilisten toisen käden tietojen jälkeen minun mielipide on yksinkertaisesti että HAISEE!

Toivottavasti sinä Satu tulet pian itse vastailemaan kysymyksiin blogiisi ja kertomaan missä mennään! Minä en oikein tahdo jaksaa enää! Joten jos kysymyksiä syntyy, niin mielellään tähän, Sadun posteihin ja ei lainkaan. Sähköpostini täytyy pikaisesti, jos jokainen ottaa sitä kautta tämän asian tiimoilta yhteyttä!

Minulla ei varsinaisesti ole mitään tekemistä Sadun leimakuva vaihtojen kanssa, ainoastaan antanut siunakseni idean lainaukselle!

Ja tässä tämän kiukun ohessa sitten minulla olisi TAAS hammaslääkäri tänään klo 11. Perkele!!! Nyt sen revityn tilalle aletaan tekemään uutta hammasta.... huh huijaa!! (kylmänhiki valuu selässä)