Olen päättänyt käynnistää säännöllisen ringin, joka toimikoon "LeimaKuu" nimellä!

Aikataulut:

1. Ilmoittautumisaika on kuukauden 10 ensimmäistä päivää! (1-10.)

2. Ajalla 11-15.pvä ilmoitan teille parit ja yhteystiedot!

3. LeimaKuun vaihtoon on aikaa loppu kuukausi 15-30.pvä.

4. Jos ensimmäinen kuukausi menee hyvin ja osallistujia piisaa, niin jatketaan toimintaa edelleen aina kuukausi kerrallaan!

LeimaKuun pelisäännöt!

1. LeimaKuu vaihdossa vaihdamme parin kanssa 2x10 kpl leimakuvia. Eli parisi kanssa sovitte mitkä kaksi leimakuvaa kumpikin leimaa toiselle ja siitä leimataan 10 kuvaa/leimasin.

2. Ilmoittaudut minulle lähettämällä sähköpostia ja tiedot: Nimi, osoite, sähköposti, bloginosoite (jos on, ei pakollinen) (ja jatkossa myös edellisest LeimaKuu parinne).

3. Ilmoittautumisajan päätyttyä arvon kaikille parit ja ilmoitan teille parinne tiedot. Myös minä itse osallistun mukaan näihin vaihdoihin.

4. Otatte itse yhteyttä mahdollisimman ripeästi pariinne ja sovitte mistä 2 leimasimesta teette tällä kertaa vaihdon. Leimakuvat on positettava ja saavuttava parille viimeistään kuukauden viimeinen päivä!

5. Leimakuvien lisäksi lähetät tervehdyksen parillesi itsetekemällä postikortti-/kirjanmerkillä tms, johon olet käyttänyt jotain leimakuvaa/leimailutekniikkaa!

6. Esitelkää vaihdoin postit blogissanne, jos sellaisen omistatte!

Leimakuvien laatuvaatimukset!!!

1. Vaihdetaan vain vedenkestävällä musteella leimattuja kuvia.

2. Leimaukseen käytettävä paperi on oltava vesiväri- tai akvarellipaperia.

3. Leimaa kuva väljästi niin, että kuvan saaja voi itse päättää, että leikkaako kuvan väljästi (esim. cuttlebugia hyödyksi käyttäen), ääriviivoja pitkin tai muulla tavalla.

4. Leimattujen kuvien on oltava laadukkaita. Ääriviivat ehjiä eikä ns. tahroja kuvien sisällä. 

5. Postita leimakuvat taittamatta ja mielellään muovilla suojattuna!