Se on nyt pakko myöntää, että kyseessä on vuoden kaaottisin aika --- vielä 2,5vko. Sesonki kuumimmillaan joten olen kaikki illat esittelyillä, päivät menee paperitöissä, kotihommissa ja parisuhde kärsii... lapsista puhumattakaan! Viikonloppuna lähden vielä kahden päivän päällikköseminaariin Hämeenlinnan kylpylähotelli Aulangolle. Kivaa varmaan on, mutta väsyneenä sieltäkin tullaan. Näillä näkymin aikaa ja järki juoksee vasta 12.12.

Mutta lupaan, että ensi viikon jälkeen viimeistään postit ja muut alkaa kulkemaan normaaliin tahtiin. Yritän toverivaihdot saada ajoissa liikkeelle ja muut projektit, joihin olen lähtenyt mukaan :)

Sinellistä tuli tänään Magnolia leimaisimia, Taru76:lta tuli anna hyvän kiertää postia (ihania, kiitos!!!!) sekä ostokset Askartelupuoti Piasta. Tilaus lähti Lumikellolle ja FinnStamperliin ja odotan amerikan leimaisimia. Sitten teidankin laittaa kassan kiinni, vaikka tuo Papruksenkin nettikauppa pahasti juuri aukesi... onneksi päivitykset ovat vielä kesken...

Leimailuvaihtoja teen nyt ja jatkossa. pyyntö tuli ainakin Minnalta ja vastailen heti kun ehdin. Helille lähtee leimattuja heti iso kasa vastalahjaksi, kunhan ensin amerikan leimasimet saapuvat... osan olen leimannut jo sinulle. Ja olen näistä vaihdoista kiinnostunut jatkossakin :)

Kuvia, tarkempia juttuja ehkä tarina reissustakin tulee sitten kun sen aika on.... olette ajatukissani ja käyn teidän blogeja lukemassa aina joka välissä kun on aikaa 2 min istua koneella!!!

t. Turhan kiireinen Taru

PS: ANNA HYVÄN KIERTÄÄ - kaipaan vielä 1 osallistujaa... tule mukaan, että saan jollain kivalla muistaa sinua!!!