Eilen oli todella kiva postipäivä. Tuli slameja & kirje KAtilta, sitten tuli SuomiSlamiSwappareiden askartelumateriaali RR ja KysymysSlam RR - kiitos Mia ja Tanja! Tilaukseni Lumikellolta tuli, taas on kartonkia neliönä mihin askarrella!

Joulukortteja tuli yllättävän vähän eilen, kuten yleensäkin tähän asti. Mutta kiitos tähän mennessä tulleista korteista: Annikalle, Heikille & Aliselle, Katille, Kaisalle, Suoramyynti-"emolleni", Georgina, Siljalle, Minna-parturilleni, Länskärin jakajalle,  ja heille monille, joilta on tullut joulukortti blogivaihtojen kautta! Kiitos!

Tänään on taas se aika vuodesta eli eläkeläisten joululounas! Aika on mennyt äkkiä, vuoden vaihteessa tulee jo 3 vuotta siitä, kun olen jäänyt eläkkeelle! Niin se aika kuluu kiireisellä duunarilla. Tosiaan tänään syömään hyvää ruokaa entisen työnantajan seuraan. Ja pääsee samalla moikkaamaan tuttuja entisiä työkavereita, siis nostalgia päivä tänään!

Pikkujoulut yksikköni kanssa lähenee ja huomena illalla mennään porukalla herkuttelemaan paikalliseen Buena Vista ravintolaan. Joulukortteja pitää vielä tehdä kaksi konsulteille eilisten tekeleiden jälkeen. Muutenkin hieman valmistella, jos palkitsisin Parhaista parhaimmat!

Magnolia #18-20

1140697.jpg1140698.jpg1140704.jpg

Joulun odotusta, piparin tuoksua, paketin jemmausta, kuusen koristelua...

ah. sitä ihanaa aikaa....