2 kirjaa on tullut luettua ja ihana lukuvire menossa --- se kuuluu kesään!

Joy Fielding: Pikku Nukkeni  1649780.jpg

Mielenkiintoinen menneisyyttä kaiveleva dekkari! Piti otteessa loppuun asti!

Virallinen esittely:

Amanda Travis on tumma, kaunis 28-vuotias asianajaja joka inhoaa lempinimiä, ottaa mielellään punaviinihiprakan sopivan ukkomiehen kanssa ja keräilee omia ja muiden aviomiehiä. Hänen huumorinsa on juristin jakkupukuakin mustempaa.

Amandalle voisi ehkä nauraa, jos hän ei suhtautuisi itseensä niin tavattoman vakavasti. Sitä paitsi hän on juuri saanut tietää, että hänen äitinsä on ampunut tuntemattoman miehen torontolaisessa hotellissa. Niin paljon kuin Amanda äitiään halveksuukin, hän ei usko, että tämä olisi tappanut ketään silkasta mielenoikusta. Ja niin vähän kuin häntä haluttaisi lähteä Floridan lämmöstä kylmään pohjolaan, hänen ei auta kuin hypätä koneeseen.

Äiti pysyy vaiti, mutta Amandan tehtäväksi jää selvittää, kuka tuo hotellin aulaan kuollut ihminen oli miehiään. Sitä mukaa, kun ennalta arvaamattomien tapahtumien ketju johdattaa lähemmäksi vastauksia, myös ja äidin tyttären menneisyys paljastuu uudessa valossa.

James Patterson: Iso paha susi 1649781.jpg

Alex Cross on tiukassa paikasa jälleen. Kova dekkari ja koskettava perheen isä samassa paketissa. Luotettavaa, aina nautittavaa luettavaa!

Virallinen esittely:

Kuka voisi unohtaa Alex Crossin? Kun Alex aloittaa uuden koulutuksen liittovaltion poliisissa, sarjamurhaajiin erikoistunut profiloija huomaa maineensa kiirineen jo hänen edelleen. Kesken kaiken Alex saa yllätyskäskyn tutkia harvinaisen röyhkeästi toteutettuja kidnappauksia. Eri puolilta Yhdysvaltoja kaapataan keskellä kirkasta päivää naisia ja miehiä. Epäilysten silmukka kiertyy pian pahamaineisen Venäjän punaisen mafian ympärille, mutta tapausten täydelliseen selvittämiseen tarvitaan rohkeita siirtoja.
Ennen pitkää poliisin tähtäimessä on Sudeksi nimetty salaperäinen hahmo, joka käy kaappaamillaan ihmisillä valkoista orjakauppaa. Todellisen henkilöllisyytensä taitavasti kätkeneen Suden ajojahtia kuitenkin hankaloittaa se, että hän näyttää aavistavan ennalta poliisin jokaisen siirron... Samaan aikaan Alexin mieltä painaa hänen poikansa äidin vaatimus lapsen huoltajuudesta. Joutuuko pieni Alex-poika eroon isästään ja muuttamaan toiselle puolelle maata? Iso paha susi on James Pattersonin aiempien Alex Cross romaanien tapaan trillereiden vauhdikkainta kärkeä.