On täällä kyllä jotain pientä tapahtunut... meinaan koko kämppä hullun myllyn!!! Mulla on tapana joku ihme puhdistautumisriitti ja siihen kuuluu "toimiston täyssiivous" kun alkaa ns. loma. Ja olen siis tässä 3 päivää sotkenut työhuonettani saadakseni sen kuntoon.. hieman on vielä kesken. Lasten huone on täysin sekaisin ja huomenna se "riisustaan" musta-koivuisesta Iskun Multaplan-hyllystä (pistetään myyntiin.. ota yhteyttä jos kiinnostaa).

Isäntä pisti veronpalautuksensa palamaan ja tilasi 40 tuuman Full HD tv:hen ja jotta se saadaan meidän asuntoon mahtumaan joten tämä olohuone saa vielä täysin uuden lookin ensi viikolla. Mutta toistaalta ihanan raikkaan siivottu tulee asunnosta jouluksi. Mä tykkään kalusteiden paikkojen vaihtelusta!

Itse ostin omilla veronpalautusrahoillani olohuoneeseen ihanan arkun, jota olen haaveillut jo pitkään.

 1115783.jpg

Sopii meille kivasti ja sieltä löytyy sitten heti paikka mun swappaustavaroille, jotka tähän asti ovat kiikkuneet jossain pöydän kulmassa. Nyt saa piiloon ja lähelle!1115785.jpg

Leimaisimia tilasin varovasti Scrapbookdepot:lta. Loistavaa toimintaa. Tilaus tu li nopeasti ja oli vaivantonta. Paketissa tuli daisy ja lehti :) Ja tästä innostuneena sijoitin tässä iltani kuluksi veropalautusrahoja taas leimaisimiin samaan puljuun ja tilasin ihania odotus & ja vauva teemaisin magnolioihin ja Penny Black leimaisimiin!! Ja stansseja cuttlebugiin. Eikö se niin ollut, että Sixxiz´n stanssit menee cuttlebugiin? Joten tässä odotellaan sitten taas pakettia :) Nyt ostin siis keväisiä leimaisimia! Tänään tulleet tässä:1115775.jpg

Yritän tässä viikonloppuna tehdä taas jokusen kortin. Kaksi on tuolla toisella pöydällä kesken ja taidan palata niiden pariin..