Olen ilmeisesti ollut kovin kiltti ja pidetty äiti ja vaimo :D Kuten eilen kirjoitin jo, niin mies olis ostanut minulle ja itselleen lepolassit lahjaksi! ne oli ihanat!

Tänä aamuna minua sitten hellittiin isolla kasalla lahjoja - komias oli herätys! 1546019.jpg

Pojat olivat kovasti tahoillaan askarrelleet kaikkea kivaa. Pikkuveli Niko oli päiväkodissa tehnyt kauniin keltaisen vohvelipöytäliinan ja kauniin vaaleanpunaisen sydänkortin! Poika oli ollut niin ahkera, että tuossa on mummille lähetettäväksi myös lahja :D

Sami oli koulussa tehnyt kauniin vessapaperitelineen kanssa vohvelikankaasta! Kauniita kukkasia kävyistä ja todella kauniin kortin! Tippa linssissä luin korttia, koska siellä luki "olet tärkeä" ja "tykkään sinusta" :D

1546021.jpg

Tässä tarkempi kuva noista ihanista kukkasista: Sinivuokko ja Valkovuokko - nämä on todella kauniit... pääsivät tuohon hyllylleni maljakkoon koristeiksi!

Pojat ovat kovasti tehdeen kortteja mummuille. Ensin viikolla väriteltiin leimakuvia ja valittiin niistä kuvat ja tehtiin mummille kortit. Mummi kun asuu 600 km:n päässä,niin ne pitää lähettää!! (vas. Sami liki8v ja oik. NIko 6v)

1546016.jpg

Sitten tänä aamuna askarteltiin mummulle kortit myös. Hieman jäi viimetippaan, mutta nyt ne on onnistuneesti jo mummulle annettu kahvittelun lomassa! Vas. Sami ja Oik. Niko!

1546017.jpg