On ollut aivan fantastinen viikko!

Posti on tuonut ihania juttuja minulle vaikka kuinka paljon ja kaikkea muutakin kivaa on tapahtunut sairastelun lomassa! Näistä kaikesta on nyt aika kiittää. Liitän valokuvia mukaan kunhan ehdin niitä tänään päiväunien jälkeen tänne tallentelemaan!

Kirjamerkkivaihtoon ilmoittautui Tatsi, Tittiina ja Pihku. Joten merkkien määrä jäi 4 kappaleeseen. Pitääkin huomenna tehdä omat versioni. Niissä oli tavoitteena syksyinen, talvinen tai jouluinen tunnelma!

Ystäväni Virpin oli työ laittanut matkustamaan ja hän ihanasti soitti ohi mennessään ja takaisin tullessa ehti vielä piipahtaa tarinoimaan. Oli ihana nähdä! ))Haleja(( sinulle ja törmäillään taas kun polkumme sen sallivat!

Kaimani Taru heti alku viikosta lähetti minulle niitä ihania Magnolian leimasinkuvia. KIITOS ihana! Kertakaikkisen fantastisia. Sen myötä olen päässyt kivasti harjoittelamaan niiden väritystä ja eka magnolia korttikin on tehty. Sen julkaisuaika on myöhemmin! Kiitos Taru - ja jotain tulet saamaan vastapalveluksena, mutta mietintä myssi toimii hitaasti tällä limamäärällä juuri nyt!!!

Minä olen kanssa jo "ikuisuus" sitten tilannut Magnolialta sen marras-joulukuun paketin, maksu on mennyt Visalta ja alkaisin oikeasti pikkuhiljaa kaivata sitä pakettia... ihan kun en tiedä milloin pitäisi hermostua. Pitäisi kai tiedot etsiä ja ottaa yhteyttä... kertokaa jos joku on sen paketin jo saanut vai onko meitä muitakin!

Olen käynyt kuolaamassa noita leimaisia Scraphusetissa, mutta en ole kyennyt ostamaan. Heehee syynä on se, etten tiedä minkä valitsisin, joten kun ei finanssi salli kaikkien ostoa, niin pakko sitten olla ainakin vielä ostamatta!!

Marraskuun IHana Toverini HeliR on lähettänyt ensimmäisen paketin ja sain sen! Siellä oli paljon mulle uutta ja kivaa tavaraa. Kiitos HeliR!!! Toivottavasti posti tuo tänään oman pakettini sulle... postilaatikon tyhjennys oli meinaan hieman epävarma. Laitan seuraavan paketin ehti maanantaina, ettei tule riskiä!

Rakas ystäväni lähetti kertakaikkisen fantastisen SuomiSlamiSwappari-yhteisön syysyllärin. Kiitos Tanzku!! Ihania juttuja ja paljon! Ja paljon tuttua kimppajuttuja tehtäväkseni!!!

Swappeja ja kirjeitä on tullut tällä viikolla Tittiinalta, Mellulta, Maaritilta, Sarilta ja tämän päivän posti on vielä tulematta :)

Tämä potilas katsoo vielä muut postit ja menee päiväunille. Sitten ilta ja huominen päivä on pyhitetty askartelulle. Sen jälkeen taas nämä esittely kiireet valtaa kalenterini :)

Taru xxx