Tuossa tuli tosiaan luettua ...

Seppo Jokisen uusin kirja Kuka sellaista tekisi 1777073.jpg

Aivan ihana dekkari taas JOkiselta. Nämä pitävät kerta kerran jälkeen pihdissään ja taas kun kirja loppui tuli ihan sellainen pettynyt olo, että nythän tässä vasta vauhtiin päästiin. Joten seuraavaa täällä ainakin jo odotellaan.

Suosittelen lämpimästi kaikkia Seppo Jokisen Koskinen-kirjoja, mutta muista lukea aikajärjestyksessä! Saat niistä paljon enemmän irti!

Virallinen esittely:

Ketäpä sellainen tapaus kiinnostaisi, että vilkkaan pyörätien kupeessa makaa joku rappioalkoholisti - vaikka tämä makaisi siinä tuntikausia. Vasta sitten kutsutaan poliisi, ja vasta sitten selviää, että mies on kuollut.

Mutta komisario Koskinen saa huomata, että tapahtuma ei siltikään monia hetkauta. Poliisit ovat nähneet aivan liian monta vastaavaa tapausta, eikä sekään ketään kummastuta, että mies saa pian kohtalotoverin. Vainajien elimistö on alkoholin runtelema, muttei niin pahasti, että kuolema olisi vielä kolkuttanut ovelle. Ovatko uhrit silti vain uusia satunnaislukuja viinakuolemien tilastoihin? Koskinen on pian hyytävän varma asiastaan: joku on ryhtynyt ottamaan Hervannan rappioalkoholisteja hengiltä. Ja komisario voi vain kysellä itseltään, kuka sellaista tekisi