Kesän kuluessa on tullut luettua myös seuraava kirja

Kathy Reichs: Luita myöten

Tämä kirja on ilmestynyt jo viime vuonna, mutta jostain kumman syystä tämä on jäänyt lukematta. Mutta nyt virhe on korjattu. Kiva, nautinnollinen kirja taas.

Tässä on muuten poikkeusellinen kirja-sarja. Pidän sekä kirjoista sekä kirjan pohjalta tehdystä tv-sarjasta Bones, joka tosin on aika kaukana kirjan jutuista :D

Virallinen esittely:

On kihisevän kuuma kesä Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Tempe Brennan on lähdössä pitkästä aikaa lomalle, kun syrjäiseltä maatilalta löytyy hätkähdyttävä luukätkö. Luut näyttäisivät ensi silmäyksellä kuuluvan eläimelle, mutta Tempe järkyttyy saatuaan tulokset laboratoriosta. Tilanne mutkistuu entisestään, kun samana päivänä pienlentokone syöksyy maahan ja Tempe kutsutaan paikalle tutkimaan onnettomuuden hiiltyneitä jäännöksiä.
Oliko onnettomuus lentäjän syytä? Mitä on outo aine, joka peittää ruumiit? Tempe joutuu syventymään kauhistuttaviin tapauksiin, jotka ilmaantuvat pahimpaan mahdolliseen aikaan - juuri kun hänen on tehtävä tärkeä päätös omassa elämässään. Uskaltaako hän seurata sydämensä ääntä? Näitä punnitessaan vimmainen tutkijanainen sukeltaa yhä syvemmälle luiden arvoitukseen. Samaan aikaan joku seuraa häntä. Onko Tempe Brennan eksynyt liian lähelle peiteltyä totuutta?