Varoitus - nyt tulee extra hyper super - postaus viikon tapahtumista!!!

Lähettiin tosiaan keskiviikko aamuna 30.7 pusputtamaan autolla kohti itäkarjalaa. Ensimmäinen etappi oli Kuopio, jossa kävimme miehen tädin luona kylässä! En ollakaan heillä ennen käyty. Iihana visiitti, pitää ottaa uusinta seuraavalla reissulla! Sieltä ajettiin sitten kohti isomummilaa, eli mieheni isovanhempien luokse Valtimolle. Siellä pellot leviää joka puolelle, elämä pysähtyy ja kiireet unohtuu. Kuten mies jo sanoi ekan tunnin jälkeen, niin siellä todella hermot lepää! Nautinto se 2 päivää siellä! Minä väritin leimakuvia ja seurustelin isoukin ja isomummin kanssa! Lapset juoksi ulkona ja kävi varmaan 5 kertaa päivässä uimassa!

Väritettyjä kuvia tuli tosiaan saaliiksi reissulla, yritin päästä myös jouluisiin tunnelmiin..

1794467.jpg

Torstai-illalla ukkoskuuro ja sen myötä ihan hillittömiä rakeita hetken aikaa. Oli pakko kuvata yksi rae pikkurillin vieressä...

1794481.jpg

Perjantaina lähdettiin sitten kohti Uimaharjua eli mieheni äidin luokse. Siellä viettiin perjantai, vaihdettiin kuulumisia ja siinä samalla minä hieman sitten pistin postia liikkeelle, eli täyttelin slameja!

Lauantaina pakkauduttiin koko lössi liikkeelle. Ensin lähdin minä esikoisen kanssa ostamaan hänelle koulureppua ja kyniä sun muita vermeitä! Siinä reissulla tuli sitten äidinkin hieman shoppailtua....

Tiimarista...

1794572.jpg

Kätevästä Kädestä...

1794551.jpg

Lauantaina käytiin myös miehen toisen mummin luona kylässä sekä kaapattiin miehen sisko mukaan kyytiin ja takaisin Uikkaan! Lauantain vaan nautittiiin olosta - ja minähän tietysti samalla sitten värittelin ja kirjoittelin - aina pitää kädet olla jotain tekemässä!

Sunnuntaina oli reissun todellinen kohokohta! Eli BLOGITAPAAMINEN Hannen luona! Sinne saapui ilokseni NiruNaru, Pirjo, Renja, Tuuliaa, Rouva Lypsy ja tietysti Hanne oli itseoikeutettuna paikalla. Rouva Lypsy on tuttu minulle jo vuosien varrelta, mutta kaikki muut olivat uusia livetuttuja!

Renja piirrustukset oli kyllä niin järisyttävän kauniitta... olen jo useasti käynyt hänen blogissaan ihailemassa hänen kauniita kuvia - minä kun pidän vielä animesta! Ihania Renja!!!

Oli nyt minun neljäs blotitapaaminen vuoden aikana ja jälleen porukka oli niin ihanan välitöntä, lämmintä ja juttu kumpusi! Taatusti tulen teitä taas tapaamaan kun matka sinne tulee sukuloimaan!! IHanaa oli. Tässä hieman valokuvia tilaisuudesta... leimattiin paljon, juteltiin, nautittiin tarjoilusta, ja naiset pisti minut hommiin, eli näyttämään minun tapoja värittää! Ilo on ollut huomata, että ainakin kaikki 3 vähemmän leimaillutta mukana olijaa taisivat nyt innostua :D Mukaan innostuneen jengiin vaan!

Porukkaa riitti keittiön pöydän ympärilllä.....

1794520.jpg1794531.jpg

Osa majoittui kodinhoidonhuoneeseen mun leimojen kanssa :D Hehee, käytiin kyllä osilla :D

1794495.jpg1794500.jpg

Tuuliaa halusi ottaa kuvaa myös minusta, ja tässä sitä ollaan työn touhussa - hullun kiiltosilmissä leimasinten kimpussa!!

1794489.jpg

Ja tulihan niitä kuvia sitten taas kotiin... taisin leimata A3:n kokoisia arkkeja sellaiset 70kpl, eli A4:ksi leikattuna se teki taas mahtavat 140 kpl!

1794535.jpg

Hannen luona olisin ollut vaikka kuinka. Jäin tyypilliseen tapaani suustani kiinni! Mutta jatketaan ensi kerralla...

Piipahdin sitten vielä kaupasta hakemassa matkalukemista kotimatkaksi. Alkaa vieroitusoireet korttien teosta iskemään päälle, vaikka väritetty on...

1794476.jpg

Kotimatkalla piipahdettiin Panda-tehtaanmyymälään ja näin tuli kotiin myös hieman herkkuja. Mitenkä sitä malttaisi olla noita heti syömättä!

1794478.jpg

Nyt olen kotona, kahlannut ihania posteja - niistä postaukset erikseen :) Loma on kivaa, mutta kotiin paluu vielä kivempaa! Eli olen taas sorvin ääressä!