Tässä on tänään uudistauduttu ja käyty parturissa. kaikki jotka tuntevat minut paremmin tietävät sen, ettei koskaan tiedä minkä näköisenä ja värisenä minä tulen sieltä ulos. Tänäänkin ihana kampaajani Minna sanoi vaan, että istuppa Taru siihen, enkä sitten kerrokaan mitä teen - näet sen sitten :D Ja musta se on ihanaa, koska Minna on "ihan yhtä hullu" tekemään kaikkea hauskaa hiuksilleni. Tämän päivän tulos sivukuvassa on tämän näköinen:

1431056.jpg

KuntoRemontti on mennyt ihan hyvin. Liikuntapisteitä on tallessa jo 8pistettä enkä ole niistä yhtään syönyt. Kaikki tallessa. Sauvakävelyä ja lasten kanssa kävelyä harrastin viikonlopun ja maanantain. Eilen ja tänään on ollut niin kiireistä ettei ole ehtinyt lenkille, mutta tänään riehuin 1,5h tunti siivoten, joten hyötyliikuntaan parhaimmillaan! Perjantaina sitten vaa'alle. Hyvä mieli ja tosi hyvä olo ollut nämä päivät. Ja pisteitäkin on ollut ihan sopivasti!

Nyt ei ole sitten yhtään korttia syntynyt jälkeen maanantain. Mutta kyllä  niitä tässä sitten un saan nuo perjantaiset Me & I-vaatekutsut ohitse. Tässä pitää hieman kämppää järjestellä parempaan suuntaan. Lapset saivat tänä iltana omaan leikkihuoneeseensa telkkarin ja voi sitä riemua sen saannista :) Se tosin on meidän vanha telkkari siis tästä olohuoneesta, se on joulun alta asti maannut meidän makkarin lattialla!