Olen kyllä nyt viettänyt elämäni parhaimpia päiviä... Espoon reissu oli todellinen helmi!

Menin maanantaina bussilla Espooseen ja kokoonnuimme konttorille. Sinne tuli pian myös muut voittajat eli Marjaana, Marina, Eva ja Susie. Meillä oli kierroksia konttorilla, USA:sta saapunut Anne Lee koulutti meitä jne... aivan ihanaa kokemusten vaihtoa ja kielikylpyä. Tälläinen vähemmän vieraita kieliä hallitseva oli välillä pihalla, mutta myös ihmeen hyvin pärjäsin omalla tönkköpuheellani :)

Ehdittiin Marjaanan kanssa käydä myös pikaisesti shoppailemassa Forumissa. Ainakin lapset saivat tuliaisensa. Askarteluliikkeisiin en törmännyt eikä olisi aikaakaan ollut..

Ilta ohjelma oli fantastinen illallinen Suomenlinnan Ravintola Walhallassa :) Suurin yllätys oli se, että ne oli samalla halloween juhlat! Joten asusteet saatiin kun päästiin perille ja hauskaa oli :) Tässä olen minä asussani tulohetkellä!

933354.jpg

Ilta oli kyllä uskomattoman hauska ja antoisa. Ihana ilta! Kiitos teille kaikille, jotka sen järjestitte: Marko ja Markon porukka :)

Seuraavana päivänä jatkoimme toimistolla tutustumista toimiston toimintaan ja saimme osallistua WorkShopiin ja antaa ideoita tuleviin kampanjoihin. Pikainen shoppailutuokio vielä Hesaan ja bussilla kotiin! Nyt on todella väsynyt mutta onnellinen olo. Aioin nukkua kunnon päivunia, mutta kuopus on kuumeessa ja kotosalla. Joten päiväunet taitaa jäädä haaveeksi!

KIITOS ihanasta 2 päivästä teille, jotka sen meille järjestimme! Tuttuun tapaan kotiin vietävääkin tuli ja siitä alla koostekuva :) KIITOS!

933352.jpg