Arvonta Suoritettu! Tehtävä oli haastava - ja aikaa vievä, mutta ilo tehdä :)

Arvonnassa onnea oli Nirpulla! ONNITTELUT!

Sitten piti käytä linkkivinkit läpi ja löytää se paras. Paljon kaikkea ihanaa ja loistavaa oli tarjolla - ostospaikkoja, ihania blogeja jne... Valinta oli vaikea ja siksi päätin valita 2 voittajaa!

Ensimmäinen voittaja tulee sen perusteella, että tämä vierailija esitteli minulle uuden ihanan leimasinkaupan  jossa on hieman erilaisia leimaisimia!! Joskus sinne pitää tehdä ostoksia. Linkki oli: Erikas Stämplar och kort ja voittaja Toukokuu!! ONNITTELUT!!

Toinen voitto linkkien kautta menee sellaiselle linkille, johon jää koukkuun. Tykkään kaikesta hullusta ja koukuttavasta - vaikka yritänkin niitä välttää :D Olen erittäin addiktoitumiseen altis muija!! Mutta tämän linkin parissa saa hetken kulumaan ja nauraa itselleen: Moniajo ja voittaja Sartsa!! ONNITTELUT!

Onnea kaikille voittajille!! Palkinnot tehdään, paketoidaan ja postitaan ensi viikon aikana!!!

Kiitos kaikille osallistujille vielä kerran - kurkkikaa linkkivinkkejä tuolta postauksesta enemmänkin!!

Taru

Taidanpa pistää arvonnan pystyyn!!!

Palkinto on arvoitus, arvonnan takaraja olkoon arvoitus... mutta arvonta tulee 20.000 käviän kunniaksi!! WAU!! Tuntuu, että tämä jälkimmäisempi kymppitonni meni ihan pienessä tovissa! Kiitos teille kaikille kävijöille! Teidän vuoksi jaksaa pitää blogia aktiivisempana!

Milläs sitten pääsee mukaan kemuihin?!

No sillä, että annat mulle yhden hyvän, loistavan ja  mielenkiintoisen linkkivinkin!!

Tietysti haluan, että jätät omaan blogiisi linkin, mutta sen lisäksi suosittele minulle jotain blogia, nettisivua tms. Aiheena voi olla jonkun ihanan oma blogi, nettikauppa, askarteluun, kirjoihin tai ihan mihin tahansa liittyvä!

Arvon ainakin 1 palkinnon kaikkien kesken ja 1 palkinnon mielenkiintoisimmalle linkin antajalle! Perusteet on sitten vedetty ihan hatusta - fiiliksen mukaan :D Huumorilla siis juttuun mukaan!

- Jehkotar

PS. aikaa osallistua ainakin ma 21.4 loppuun asti :)