Uusimmat Magnolia-korttini. Tuossa juuri laskin, että vielä keskiviikko-illaksi pitäisi vielä saada tehtyä 10-14 kpl jouluisia kortteja. Onneksi on noita kuvia valmiiksi maalattuna, joten nyt vaan sitten kasaamaan muutama per päivä. Asuntokin alkaa näyttämään siltä, että joulu voisi tulla :)

Magnolia #13  Tässä pidin valtavasti tuosta taustapaperista, jota sitten stanssasin Cuttlebugilla ja käytin FinnStamperilta ostettua leimaisinta! Tagi on tehty täysin vapaalla kädellä!

1137761.jpg

Magnolia #14  Stanssasin taas taustapaperin, mutta sitten muu jäi hieman tylsäksi. Jotenkin ei irronnut enempää!

1137762.jpg

Magnolia #15  Sininen maailma tässä joulukorteissa kiehtoo vaan.. leimasin on viime viikolla FinnStamperilta tullut! Ja nauha tuli Myyltä ja Vilijonkalta toveripaketissa!

1137763.jpg

Magnolia #16  Taustapaperi tuli Flat-vaihdossa, leimasin FinnStamperilta ja haaraniitti "kivellä" muistaakseni FinnStamperilta!

1137764.jpg

Magnolia #17  Tästä kortista tällä erää pidin itse eniten. Taustapaperi on taas Flat vaihdosta ja värimaailma oli minua!

1137765.jpg

Tilauksiakin on tehtynä. Lähinnä pakettia odotan vielä ennen joulua tulevaksi Scrapbookdepotilta ja StämpelGardenista! Leimaisimia pääasiassa, mutta hieman muutakin!