Siis vuosi 2007 kutsu rintamalla. Tässäolen mennyt taas lauantaista asti haipakkaa! Lauantaina oli vuoden viimeiset esittelyt ja kyllä oli hauska kohtaaminen. Sen jälkeen olen vääntänyt kiitostilaisuutta yksikköni kanssa asiakkaille ja emännille glögin parissa. Nyt alkaa asiat olla pulkassa, ja kai se on aikakin, jos meinaa ehtiä petiin kääntymään. Huomenna sitten nauttitaan päivästä hyviä & ihanien asiakkaiden kanssa jutustellen, muistellen ja ehkä ensi vuoteenkin kurkistaen. KIITOS TEILLE kaikille, jotka siitä piiristä minut tunnistatte.

Tässä kaiken loppu kiireen keskellä ollaan tehty taas täysjärjestyksen tekoa tänne meidän asuntoon. Lauantaina väännettiin vielä tuo lasten huone uuteen uskoon. Nyt se odottaa vaan rahakasta oloa, että sinne saadaan uudet sänky+pöytä "tsydeemit". Tänään väänsin meidän makuuhuoneen taas kondikseen. Mies odottaa sitä tilaamaansa Full HD:tä ja se kun saapuu, niin torstaina on tiedossa olohuoneen mulkkausta. Sitten saan senkin puolesta huokaista. Olen siis tainnut tehdä viikosas koko vuoden siivoukset - ps. nämä ei johdu joulusta, vaan käyttännön syistä! :) Mutta tulee samalla siistiä myös jouluksi.

Paljon kaikkea kivaa on posti tuonnut, olen käynyt nettikaupoissa ahkerasti jne... mutta kun päivitykset on nyt mitä on. Tämä pohja on Blue:n valikoimaa, vaihdoin eilen!

Tarulle kiitos, voitin arvonnassa! Sassulle kiitos kirjanmerkeistä, tulivat tänään perille - ihania oli kaikki tehneet!

... unille ennen kuin aamu yllättää!