On tullut tehtyä tässä Hiihtoloman vieton yhteydessä!

Teemana selvästi simppelit kortit. Tässä ihastuin väreihin ja kun en halua jokaiseen laittaa kukkia ja hieman vaikea keksiä muita vaihtoehtoja koristelle poika/mies kortteja, joten tästä tuli näin simppeli!

1306527.jpg

Tämän leimakuvan olen saanut tammikuun alussa Maijun kanssa tehdyssä vaihdossa. Tykkäsin värimaailmoista, mutta leimasinkuvan värit jäivät nyt ehkä hieman turhan pliisuiksi tähän muuhun korttiin nähden, vaikka yritin valita hillittyjä värejä.

1306531.jpg

Tämän paperin olen saanut jossain vaihtopostissa ja tämä oli aivan ihana. Tässä siis taas ei halua piilottaa loistavaa paperia joten siksi hillitysti muuta koristetta korttiin. Kuvassa ovat mun uusimmat kirjainleimaiset, ja lopultakin tuntuu, että iskin oikeaan suoneen ostokseni kanssa. Näistä tykkään, sopivan kokoiset ja sointuvat yhteen. En tiedä mistä johtuu, mutta joissan aakkosleimasimissa jotkut kirjaiset ovat kuin eri sarjasta, ja niitä on "kömpelö" yhdistellä. Onko joku muu huomannut samaa!!

1306533.jpg

Muista, että menossa myös 10.000 arvonta kysely sekä LeimakuvaVaihto II ilmoittautuminen!! Olen tehnyt myös uuden sivun - aiheena oma tv-friikkeyteni!! Katso jos kiinnostaa, mutta älä katso jos inhoat tv:tä. Tuolta saat sitten näppyjä :)